Installatie nieuwe fabriekssoftware Lunteren uitgesteld

18 maart, 2020

Als Coöperatie De Valk Wekerom houden wij onze fabriek bij de tijd. Momenteel is de automatisering van onze fabriek in Lunteren voorbereid om vervangen te worden door nieuwe, moderne software. Op 26,27 en 28 maart zouden wij over gaan op deze nieuwe software, en zou er tijdelijk geen productie in de fabriek in Lunteren mogelijk zijn op deze dagen.

 

In de strijd tegen Corona gaan wij uiterst serieus om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en van iedereen die voor ons werkt. Daarom is besloten de installatie van de nieuwe fabriekssoftware op 26, 27 en 28 maart in onze fabriek in Lunteren NIET door te laten gaan.  

 

Onze fabriek Lunteren blijft dus gewoon in bedrijf.

 

De installatie van de nieuwe fabriekssoftware wordt uitgesteld naar een nader te bepalen moment, afhankelijk van hoe de situatie zich gaat ontwikkelen.

Samen doen wij er alles aan om verspreiding van het coronavirus tot een minimum te beperken. Wanneer de nieuwe datum van installatie bekend is, zullen wij dit bekend maken.

 

Gebruik onze nieuwe Bestel-app om uw voerbestelling door te geven:

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Onze medewerkers op de afdelingen order inname, verkoop binnendienst, administratie, nutritie en inkoop werken in ploegendienst en zijn daarom niet volledig aanwezig op kantoor.

 

Daarom willen wij u vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van onze nieuwe bestel-app. Dit werkt erg efficiënt voor u als klant en voor onze orderinname en planning.

Maakt u nog geen gebruik van onze bestel-app? Wij maken graag een account voor u aan.  Neem contact op met onze verkoop binnendienst (0318-461141 keuze 2).

 

 


Contact met De Valk Wekerom

Bedrijfsgegevens


  • Hoge Valkseweg 58, 6741 GN Lunteren
  • Postbus 3, 6740 AA Lunteren
  • +31(0) 318 461 141
  • +31(0) 318 461 657
  • info@dvw.nl

Volg ons

Stuur ons een bericht