Nieuwe voerlijnen pluimveesector

1 oktober, 2019

Specialisten van De Valk Wekerom hebben enkele nieuwe voerlijnen ontwikkeld: Presto, Vitaal en Balans. Ze zijn bestemd voor de pluimvee- en varkenssector. Er worden al uitstekende resultaten mee behaald.


Legpluimvee

PRESTO
Deze voerlijn is gericht op een maximale technische prestatie en een goede darmgezondheid. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een luxe grondstoffenpakket en zijn er extra veiligheden ingebouwd voor een goede vertering. Presto bevat makkelijk verteerbare eiwitten met hoogwaardige aminozuren. Een voerlijn voor maximale veiligheid en resultaten.

 

VITAAL

De kernwoorden van de Vitaal voerlijn zijn gezondheid en veiligheid. Vitaal zorgt voor een gezonde hen die optimaal presteert. Die in staat is om efficiënt om te gaan met haar voeding. Daarom bevat Vitaal specifieke grondstoffen die aansluiten bij de behoefte van de hen. Een voerlijn voor maximaal resultaat tegen een goede kostprijs.

 

BALANS

Bij de Balans voerlijn gaat het om een juiste balans tussen kostprijs en productie. Met gerichte voeding en een uitgebalanceerde grondstofkeuze kunt u lage kosten en maximale opbrengsten realiseren. Als pluimveehouder bepaalt u zelf om de hennen extra te ondersteunen met drinkwater- en mengvoersupplementen.


Contact met De Valk Wekerom

Bedrijfsgegevens


  • Hoge Valkseweg 58, 6741 GN Lunteren
  • Postbus 3, 6740 AA Lunteren
  • +31(0) 318 461 141
  • +31(0) 318 461 657
  • info@dvw.nl

Volg ons

Stuur ons een bericht