Insecten

Onlangs heeft de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) meelwormen als eerste insect goed gekeurd voor menselijke consumptie in de EU. Een belangrijke stap voor de groei van de insectenteelt. Tot op heden was dit alleen maar toegelaten als grondstof in de petfood maar nu dus ook in de humane consumptie. Dus wie weet liggen binnenkort wel uw meelwormen in de lokale supermarkt.

 

Coöperatie De Valk Wekerom heeft al vele jaren ervaring met het samenstellen en produceren van verschillende insectenvoeders. Voeders van een hoogwaardige kwaliteit. 

 

Wij leveren verschillende standaardvoeders voor:

Wormen

Meelwormen

Krekels

Black Soldier Fly

Doordat wij de productie volledig zelf kunnen uitvoeren is ook maatwerk bespreekbaar. InsectA is onze voerlijn voor kwekers die resultaat willen boeken. Naast het leveren van voeders is ook de begeleiding van insectenkwekers een belangrijke zaak. De ervaren specialisten van De Valk Wekerom staan voor u klaar.

 

Wanneer u al insectenkweker bent of u wilt gaan starten met de kweek van insecten neem dan gerust contact op met ons of één van onze specialisten.

Contactpersonen Insecten

Jan van Hoef

Tel. 06-86864434

jvhoef@dvw.nl

Ivan Roelofsen

Tel. 06-22610302
iroelofsen@dvw.nl